Sannas sanna jag på Kulturama gymnasium

Vi har nu kommit igång med repetitionsarbetet och tar oss framåt steg för steg. Det är fantastiskt roligt att tillsammans undersöka och se hur vi kan lösa scenerna kompositionsmässigt. Det är kurserna Sceniskt karaktärsarbete och Scenisk gestaltning 3 som samarbetar för att sceniskt jobba med produktionen.  Vi repeterar halvdag måndagar och tisdagar. Efter sportlovet kommer vi att vara två lärare per halvdag, och jobba med varsin halvklass. Jag kommer att fortsätta jobba med komposition av scenerna, övergångar och helhet och den andra läraren kommer att jobba med att fördjupa skådespelarnas sceniska relationer. Fram till sportlovet jobbar den grupp som inte är med mig utan koppling till Sannas sanna jag, med fokus på bl a scenografi.

Skådespelarna är också indelade i olika produktionsgrupper och jobbar parallellt med marknadsföring, scenografi, kostym, ljud, ljus etc. Arbetsgrupperna jobbar på fredagar inom kursen Estetisk kommunikation 2.

Premiären är satt till tisdagen den 8 april här på Kulturama i hammarby sjöstad.

Två personer, Moa och Isabell, fungerar också som regiassistenter och för anteckningar över de lösningar vi gör, och kommer förhoppningsvis vara med lite här och hjälpa till att dokumentera processen.

/Majken Pollack