Snart premiär för Teater L:van

Den 14 mars klockan 19.00 är det dags för våran efterlängtade premiär. Jag kanske inte skulle ha kallat det snart om det inte vore för att vi endast har TVÅ repetitionstillfällen innan inflytt!
Men jag är inte så orolig som det låter, jag är faktiskt ganska lugn. Vi har kommit långt och tillsammans ror vi det här i mål hur lätt som helst. Det svåra är replikerna, eller ja vi kan vad vi ska säga någorlunda bra, problemet är när vi ska säga dem. Vi har pratat om att i den här pjäsen är det som att varje karaktär har en egen virrig monolog och att de avbryts av varandra hela tiden. Jäkligt förvirrande! Men det börjar bli bättre i alla fall och nu har vi ett välförtjänt sportlov att plugga på. Hoppas de andra har pluggat mer än mig än så länge.

Okej nog om det. Vad har hänt sen sist?
Jo det absolut viktigaste var när Bettina från Dalateatern var och hälsade på. Jag kan nu säga att vi är en av de LYCKLIGA deltagarna som ska få spela på Dalateatern. Det kändes så bra med Bettina, hon välkomnade oss verkligen dit på ett tryggt och gemytligt sätt. Om alla där är lika trevliga och goa som hon kommer vi inte vilja åka hem.Här är en bild på henne i mitten tillsammans med Moa och Fredrik.

Något annat som har hänt är att våra fantastiskt duktiga marknadsförare Emil och Moa har gjort klart och tryckt vår affisch. Du ser den här under. Om du undrar vem som är på bilden så är det vår dansklasskompis Gabbi.

Och så lite actionbilder. Här är alla tre Sannor med på samma bild. Ellen i mitten som Sannas sanna jag, hon gör henne väldigt bra, man blir riktigt rädd när Ellen förvandlas till Sannas sanna jag. Till höger är Ewe som jag har lagt upp en bild på tidigare, också här en bra prestation vilket syns lite bättre på den första bilden jag la upp, Ewe var den första att lära sig sina repliker och hon är en av de med flest, imponerande. Och på bordet står Moa som Sannas berättarröst. Jag kan inte säga så mycket om henne för hon är alltid bakom mig när hon spelar, men vad jag vet är att Anton som i torsdags fick i uppgift att suffa, misslyckades med sin uppgift för att han var så tagen av Moa.

Här är en bild på Jasper som rektorn och Emil som pappan. Emil har jag berömt förut så där tänker jag inte säga så mycket mer. Men Jasper är väldigt rolig i sin roll som rektor, den texten är ju rolig från början men Jasper har verkligen utvecklat hela karaktären med att själv lägga in roliga element som bara gör det bättre. Bra Jasper!

Och till sist en gruppbild i kostymen.

Nästa gång jag lägger upp ett inlägg blir nog efter premiären, jag hinner nog inte innan. Men då hoppas jag att vår svenska- och engelskalärare har tagit kort och att jag har möjlighet att lägga upp dem här. Han är nämligen inte bara en av de bästa lärarna jag har haft, han är dessutom en jäkel på att ta actionbilder.

MVH
En förväntansfull och nervös Teater L:va´re