Teater L:van in action!

Hej nu kommer ett inlägg från oss igen. ”Ett till!” kanske ni tänker. Jo det är så här att jag Alice, som skriver detta, har det här som mitt ansvarsområde. Alltså, när mina klasskompisar fixar fram rekvisita, skissar på kostym, ringer runt till ljusgubbar, pysslar ihop musikslingor eller skapar en superhäftig affisch, gör jag det här. För att jag då ska spendera likvärdigt med tid som de gör på sina respektive ansvarsområden blir det ganska många inlägg.

Men nu tillbaka till det här inläggets ämne ”Teater L:van in action!”. Vi har nu, för ett tag sen, kommit igenom pjäsen en gång och har kanske halva kvar innan vi har kommit igenom en andra gång. Många har börjat hitta sina karaktärer, och vilka karaktärer sen, jag har redan flera favoriter.

Förra veckan tog jag och en klasskompis vid namn Anton, lite bilder och jag tänkte att vi skulle fortsätta göra så den här veckan också. Här är några av bilderna vi hittills tagit.

Här är, tror jag, scen 5 ”Ond Jul” bilden tagen av Anton, när mamman skäller ut pappan. I bakgrunden ses julkrubban.
Som ni ser har alla på sig svara byxor och flanellskjorta. Det var ett experiment vår kostymdesigner(mamman) ville göra, och det var en bra idé i huvudet men i verkligheten blev det lite för mycket rutor.

Här är delar av kompisgänget i scen 6 ”Filminspelning”.
Ser ni Linnéa i mitten. Hon var så besviken när hon fick den här rollen för hon kunde bara se den här tjejen som en riktig bitch men sen hittade hon en annan vinkel, jag tänker inte berätta vilken, men nu är hon en av mina favoritkaraktärer. Riktigt bra gjort av Linnéa.

Här är en suddig bild av Emil som Sannas vaktmästarpappa i scen 6.
Ja han skulle jag inte säga är en av mina favoritkaraktärer precis, usch vilken hemsk människa, och usch vad bra Emil är att spela honom.

Det var några av oss ” In action”. Mer bilder kommer inom kort.

Hoppas det går bra för er också.

Adjö från TeaterL:van