TeaterFenestra – Mördarnas Barn – Stockholm

TeaterFenestra har ordet :). – Hej! Vi är en grym teatergrupp som har den stora äran att få spela Katori Halls ”Mördarnas Barn”. Vi håller till i Stockholm och kommer att spela på Uppsalas teaterfestival – hoppas att få träffa och se er andra där!

Vi kommer att ha vår premiär den 8e mars på Teater Pero här i Stockholm. Just nu repar vi ca 3-4 gånger i veckan. Då alla jobbar och studerar utanför så träffas vi mycket kvällar och helger. Vi jobbar intensivt och effektivt. Regin står Christopher Lehmann för som tidigare har regisserat När tågen går förbi, gemensamt utrymme och Be en bön.

Så. TeaterFenestra, som drivs av Christopher Lehmann, Fabian Assarson, Achillea Dahl och Sara Bohlin har bland annat satt upp Lars Noréns Kyla 2012, Lukas Moodysson ”Vad gör jag här?” 2013 och ”Klass 6D Sverige, Världen”2013 av Siv Widerberg. Vi tycker om att spela samhällskritisk teater och berör gärna vi ämnen som är tunga och jobbiga – just för att det behövs! Att få spela Mördarnas Barn om folkmordet i Rwanda känns otroligt viktigt. Ett folkmord som ägde rum för 20 år sedan men som fortfarande kan spegla ett helt samhälle. Det behövs sån här dramatik.

Följ gärna med oss på vår resa.

Facebook: Teater Fenestra, Instagram @TeaterFenestra och www.teaterfenestra.se

Här kommer lite bilder från våra rep och trailerinspelning. Hoppas på att kunna lägga upp vår trailer här när den är färdig.

All värme och kärlek /TeaterFenestra